igniteresearch-68px.pngifous_logo-68px.png

Vi som arbetar på 2-3

lise.jpg
Lise Jonsson Youngren, lagledare

Lise arbetar som pedagog i 2-3 huset. Hon är mentor och undervisar i svenska och SO-ämnena.

lise.jonsson@mimer.org

carinah-200.jpg

Carina Hjertsson

Carina är pedagog i 2-3 laget. Hon är mentor och undervisar i matematik, engelska, teknik och NO-ämnena. Efter många år som utbildad lärare började hon sitt arbete på Mimer ht 17. På sin fritid gillar hon att vara ute mycket och då gärna med sin båt.

carina.hjertsson@mimer.org

maria2.JPG

Maria Jansson

Maria är matematik, teknik och NO-lärare. Hon har varit med på Mimer sedan starten och hon sätter gärna igång spännande experiment eller går ut i skogen med barnen. Under lediga stunder ser man henne ibland på hästryggen eller ute i skärgården.

maria.jansson@mimer.org

stephanieo.jpg

Stephanie Oskarsson (föräldraledig)

Stephanie jobbar i 2-3 laget. Hon undervisar åk 2 och åk 3 i bild och jobbar på storfritids.

stephanie.oskarsson@mimer.org

pellee.jpg

Pelle Eriksson

Pelle jobbar på storfritids och på fritiden ägnar han sig åt att träna och umgås med vänner.

per.eriksson@mimer.org

Majsan 2.jpg