igniteresearch-68px.pngifous_logo-68px.png

Vi som arbetar för Förskolan Mimer

lotta-200.PNG

Charlotte Olsson, lagledare
Charlotte (Lotta) arbetar som förskollärare med de äldre barnen på Stor-sidan. Introducerar Sokratiska samtal på förskolan, genom det lär sig barnen att lyssna på varandra, turtagning och att lita på sin egen förmåga. Älskar sång och lekar. På fritiden ägnar sig Lotta gärna till inredning och olika projekt i hemmet och som äkta ”fotbolls-morsa” har hon inga problem att fördriva fritiden.

mikaela.jpg
Mikaela Engdahl

Mikaela är utbildad barnskötare och arbetar med barnen i de äldre åldrarna. Mikaela ansvarar för området språk och kommunikation. Sin fritid ägnar hon åt sin dotter, 3 år gammal och övrig familj och vänner.

mikaela@mimer.org

annaa.jpg
Anna Åkerlund

Anna jobbar som förskolelärare på Mimer sedan 2008, just nu med de yngre barnen på förskolan. Brinner för lek, idrott, rörelse och drama i verksamheten. Fritiden spenderar hon gärna med sin sambo och sina tre barn och renoverar på sitt hus samt åka båt i skärgården.

anna.a@mimer.org

lena-j-200.JPG
Lena Jarstad

Lena är utbildad barnskötare och arbetar med de äldre barnen. Fritiden går till familj och vänner.

lena.jarstad@mimer.org

louise-200.JPG

Louise Widnersson

Lollo är barnskötare på mimers förskola. Hon har varit anställd sedan december 2015.

louise.widnersson@mimer.org

Aracelly Velasquez