igniteresearch-68px.pngifous_logo-68px.png
Arbetslag

Vi som arbetar för Förskolan Mimer

Aracelly Velasquez, lagledare

Aracelly "Arra" är utbildad förskollärare och arbetar med de äldre barnen. På fritiden är hon med familjen och sina hundar. Att träna och dansa gör henne glad!

aracelly.v@mimer.org

mikaela.jpg
Mikaela Engdahl

Mikaela är utbildad barnskötare och arbetar med barnen i de äldre åldrarna. Mikaela ansvarar för området språk och kommunikation. Sin fritid ägnar hon åt sin dotter, 3 år gammal och övrig familj och vänner.

mikaela@mimer.org

annaa.jpg
Anna Åkerlund

Anna jobbar som förskollärare på Mimer sedan 2008, just nu med de yngre barnen på förskolan. Brinner för lek, idrott, rörelse och drama i verksamheten. Fritiden spenderar hon gärna med sin sambo och sina tre barn och renoverar på sitt hus samt åka båt i skärgården.

anna.a@mimer.org

lena-j-200.JPG
Lena Jarstad

Lena är utbildad barnskötare och arbetar med de äldre barnen. Fritiden går till familj och vänner.

lena.jarstad@mimer.org

louise-200.JPG

Louise Widnersson

Lollo är barnskötare på mimers förskola. Hon har varit anställd sedan december 2015.

louise.widnersson@mimer.org

Signe Armandsson