Andrea Stridsberg

Jag är biträdande rektor på Freinetskolan Mimer, och började mitt uppdrag i mars 2023. Dessförinnan arbetade jag som lärare och ledningsstöd i Norrtälje kommun och innan dess som biträdande rektor på en skola i Österåker. I botten är jag legitimerad lärare i svenska och historia på högstadie- och gymnasienivå och jag avslutade rektorsutbildningen hösten 2021.

Min tidigare erfarenhet ligger främst inom arbetet med elever av behov av särskilt stöd, jag har jobbat länge med ungdomar med olika typer av funktionsvariationer, både som lärare och som skolledare. I mitt skolledaruppdrag är jag ödmjuk inför nya utmaningar och uppdrag. Jag är vetgirig och intresserad av att lära mig nytt. Mitt ledarskap brukar beskrivas som relationellt – jag har gärna öppen dörr och vill mötas, mötas och mötas! Jag tycker om att lära känna både elever och personal och vill vara en självklar och naturlig del av verksamheten.

På min lediga tid tycker jag om att umgås med familj och vänner, att läsa böcker och att pyssla med huset – jag målar gärna om och har lagt ett och annat golv.

Ni når mig på andrea.stridsberg@mimer.org

Vi ses!

 

 

ifous_logo-68px.png

 

Ifous – innovation, forskning och utveckling i skola och förskola. Vi kommer delta i deras FoU-projekt om programmering i undervisningen.

Ignite_logo-68.png

 

Ignite Research Institute. Vi utvecklar skolor genom forskning, metodutveckling och utbildning.

ickevinstutdelande-68.png

 

Idéburna skolors riksförbund främsta syfte är att tillvarata de idéburna friskolornas intressen och verka för en samhällsnyttig och icke-vinstutdelande skola präglad av mångfald och utveckling.

norna utb liten.jpg

 

Norna är ett helägt dotterbolag till Freinetskolan Mimer. Norna bedriver utbildningsverksamhet, ordnar seminarier och tar emot studiebesök samt producerar och ger ut utbildningsmaterial. Norna bedriver också cateringverksamhet och levererar mat till skolor och förskolor.