Arbetslag

Vi som arbetar på 4-6

 
 
jenny2.jpg
Jenny Borén, lagledare

Jenny Borén är arbetslagsledare. Hon undervisar i svenska och engelska. På fritiden vill Jenny gärna titta på film, åka båt och gosa med sin hund.

 

mathias2.jpg

 

Mathias Olsson

Det här är Mathias Olsson. Han undervisar i NO och matematik. På fritiden spenderar Mathias med familjen, musik och teknik.

mathias@mimer.org

 

bodil.png

Bodil Gullerfelt

Det här är Bodil Gullerfelt. Hon undervisar i svenska. På fritiden gillar Bodil att vara med familjen, åka slalom och läsa.

bodil.gullerfelt@mimer.org

 

emelief-200.jpeg

Emelie Frommelin

Det här är Emelie Frommelin. Hon undervisar undervisar i idrott och bild. Emelie undervisar även idrott i åk 2-3 och bild med åk 4-9. Hon är nyinflyttad från Borås och började arbeta på Mimer vt 18. Fritiden spenderar hon tillsammans med sin familj på landstället ute på Ljusterö.

emelie.frommelin@mimer.org

 

Jonas Lundman

Jonas Lundman undervisar i SO och matematik. Jonas undervisar även i matematik i åk 7. 

jonas.lundman@mimer.org

 

maria2.JPG

Maria Jansson

Maria är lärare i ma/NO/teknik åk 1-7. Hon ingår i elevhälsoteamet och är speciallärare på enheten. Maria har arbetat på Mimer sedan skolan startades.

maria.jansson@mimer.org

 

 

ifous_logo-68px.png

 

Ifous – innovation, forskning och utveckling i skola och förskola. Vi kommer delta i deras FoU-projekt om programmering i undervisningen.

Ignite_logo-68.png

 

Ignite Research Institute. Vi utvecklar skolor genom forskning, metodutveckling och utbildning.

ickevinstutdelande-68.png

 

Idéburna skolors riksförbund främsta syfte är att tillvarata de idéburna friskolornas intressen och verka för en samhällsnyttig och icke-vinstutdelande skola präglad av mångfald och utveckling.

norna utb liten.jpg

 

Norna är ett helägt dotterbolag till Freinetskolan Mimer. Norna bedriver utbildningsverksamhet, ordnar seminarier och tar emot studiebesök samt producerar och ger ut utbildningsmaterial. Norna bedriver också cateringverksamhet och levererar mat till skolor och förskolor.