Arbetslag

Vi som arbetar på 7-9

 

asa.JPG
Åsa Hammarlund, lagledare
 

Åsa drillar alla 8-9:or i engelska och 7-9:or i svenska. Engagerad och livlig pratar hon gärna och mycket. Tusen idéer finns och en önskan om att genomföra allt! På sin lediga tid roar hon sig med att springa och paddla kajak.

asa@mimer.org

 

marie.JPG

Marie Dahl

Marie springer mellan slöjdsalarna för att instruera och hjälpa alla 4-9:or med arbeten i textil, trä och metall. Är klassansvarig för 8:an. Sin fritid ägnar hon bl.a åt att renovera sitt hus och odla i sin trädgård.


marie@mimer.org

 

malin.JPG

Malin Granberg

Malin är IT-ansvarig på skolan och undervisar 7-9:or i NO-ämnena och matematik. Hon kan blanda kemikalier och räkna ut vad som kommer att hända. Är klassansvarig för 7:an. När hon inte jobbar kopplar hon gärna av med läsning eller skapar med nål och tråd.

malin@mimer.org

 

joselyne.JPG

Joselyne Sepulveda

Joselyne undervisar i Idrott och Hälsa (åk 7-9) och Spanska
i moderna språk (åk 6-9). På sin fritid ägnar hon sig åt att träna och umgås
med vänner och familj.

joselyne@mimer.org

 

Serene Edebol

serene.edebol@mimer.org

 

jessica.JPG

Jessica Hübinette

Det här är Jessica Hübinette. Hon undervisar i svenska och engelska. Hon är en före detta elev på Mimer som älskar att rida och baka.

jessica.hubinette@mimer.org

 

monical.jpg

Monica Levin

Monica Levin är studie- och yrkesvägledare (SYV) hon finns på Mimer måndagar. Monica har arbetat som studie-och yrkesvägledare i 20 år och gillar att möta människor i samtal.

monica.levin@mimer.org

 

Till minne av Mikael Lundman 

mikaell-200.jpg

 

ifous_logo-68px.png

 

Ifous – innovation, forskning och utveckling i skola och förskola. Vi kommer delta i deras FoU-projekt om programmering i undervisningen.

Ignite_logo-68.png

 

Ignite Research Institute. Vi utvecklar skolor genom forskning, metodutveckling och utbildning.

ickevinstutdelande-68.png

 

Idéburna skolors riksförbund främsta syfte är att tillvarata de idéburna friskolornas intressen och verka för en samhällsnyttig och icke-vinstutdelande skola präglad av mångfald och utveckling.

norna utb liten.jpg

 

Norna är ett helägt dotterbolag till Freinetskolan Mimer. Norna bedriver utbildningsverksamhet, ordnar seminarier och tar emot studiebesök samt producerar och ger ut utbildningsmaterial. Norna bedriver också cateringverksamhet och levererar mat till skolor och förskolor.