Arbetslag

Vi som arbetar på F-1

susanne.JPG
Susanne Engman, lagledare

Susanne är förskollärare som undervisar i matte, idrott, so och svenska med de yngre barnen. Hon tycker om att lyssna på och utmana elevers tankar och funderingar i sokratiska samtal. På fritiden går hon gärna på långa promenader och på Friskis och svettis. Hon tycker om att resa och umgås med vänner och sin familj.

susanne.engman@mimer.org

elin.JPG

Elin Jakobsen

Elin är lärare och undervisar i matte, no, teknik och svenska i år f-1. På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner, fjällvandrar, fiskar i havet och åker skidor.

elin.jakobsen@mimer.org

Majsan 2.jpg

Majsan Fjellström

Majsan är pedagog i F-3 samt arbetar på lillfritids.

majakarin.fjellstrom@mimer.org

Linnéa N.png

Linnéa Nyström (föräldraledig)

Linnéa är lärare i fritidshem och har jobbat många år i förskola. Linnéa tycker om att arbeta med kreativa uttryck såsom drama och bild i skolan. På sin fritid tycker hon om att dansa bugg, plocka bär och svamp i skogen och spela strategispel.

linnea.nystrom@mimer.org

lisat.jpg

Lisa Thölin

Mitt namn är Lisa Thölin och jag är 30 år gammal. Jag arbetar som elevassistent under skoltid och därefter jobbar jag på lillfritids. Jag har jobbat på mimer sedan september 2015 och trivs väldigt bra. På fritiden spenderar jag gärna den större delen av tiden med min familj men även med mina vänner, jag älskar dessutom att resa och upptäcka nya platser.

lisa.tholin@mimer.org

Sara Grahn 2.jpg

Sara Grahn

Sara är resurs på skoltid och arbetar på lillfritids.

sara.grahn@mimer.org

ifous_logo-68px.png

Ifous – innovation, forskning och utveckling i skola och förskola. Vi kommer delta i deras FoU-projekt om programmering i undervisningen.

Ignite_logo-68.png

Ignite Research Institute. Vi utvecklar skolor genom forskning, metodutveckling och utbildning.

ickevinstutdelande-68.png

Idéburna skolors riksförbund främsta syfte är att tillvarata de idéburna friskolornas intressen och verka för en samhällsnyttig och icke-vinstutdelande skola präglad av mångfald och utveckling.

norna utb liten.jpg

Norna är ett helägt dotterbolag till Freinetskolan Mimer. Norna bedriver utbildningsverksamhet, ordnar seminarier och tar emot studiebesök samt producerar och ger ut utbildningsmaterial. Norna bedriver också cateringverksamhet och levererar mat till skolor och förskolor.